Culinaire traiteur aan huis

Voor een traiteur in Boortmeerbeek, de omgeving Buken of verder doet u er goed aan om in zee te gaan met Pletinckx Joeri. Deze topchef komt met plezier een heerlijk menu voor u en uw gezelschap in elkaar flansen.

Diensten aan huis

Soms is het leuker om in de gezelligheid en het comfort van uw eigen huis een verjaardag, communie of ander evenement te vieren. Maar door zelf eten te voorzien, staat u vaak uren in de keuken en praat u amper met uw familie en vrienden. Laat daarom Pletinckx Joeri instaan voor de culinaire invulling van uw feestje.

U kan zowel een volledig menu laten leveren of iemand inhuren om alles vers in uw keuken te bereiden. Bij Joeri Pletinckx heeft u een veelheid aan keuzes, maar u kan ook alles samenstellen voor een unieke ervaring. U vindt zeker uw meug.

Uw menu

Deze kan u volledig zelf kiezen! Neem zeker eens een kijkje bij de culinaire gerechten, buffetten of culinaire promoties om wat inspiratie op te doen. Contacteer Pletinckx Joeri voor meer informatie over zijn traiteurdiensten en bespreek wat u precies wilt!

Maar banketaannemer – traiteur Pletinckx Joeri kan deze culinaire invulling ook voorzien in de feestzaal Ter Buken te Boortmeerbeek. Deze is gelegen in een kalme en unieke omgeving met speelgelegenheden en een terras. Er is plaats voor 100 man en er kan altijd een thema besproken worden.

Contact

Zo ziet u: van traiteurdiensten, tot kok aan huis tot feestzalen met eventueel een concept. U vindt het allemaal bij Pletinckx Joeri. Bel vandaag nog en bespreek wat u precies wilt voor uw feest!