Voor culinaire gerechten in Boortmeerbeek, Buken of omgeving voor uw evenement moet u bij Pletinckx zijn. Alles wordt perfect tot in de puntjes bereid, zowel voor zijn traiteurdiensten als in de feestzaal. Hieronder vindt u alvast de een kaart die u zelf kan mixen en matchen, maar bekijk zeker ook eens de buffetten en culinaire promoties. Een voorproefje om van te watertanden vindt u dan weer in de fotogalerij. Neem snel contact op met Pletinckx Joeri. om te bespreken wat u precies wilt.
Koude voorgerechten
- Spaanse ham in combinatie met Schotse gerookte zalm en polderaardappel
- Sneeuwcrab en roodbaars in een rolletje van gerookte zalm
- Onze “garnaalcocktail” (met de ‘echte grijze’)
- Carpaccio van rundsvlees, kaasschilfers, notensla en zongedroogde tomaatjes
- Gandaham met gemarineerde meloenblokjes en notensla
- Fantasie van gerookte vis
- Lauwe salade met spekreepjes, scampi's, kippenreepjes, fijne boontjes en foie gras
Soepen
- Soepje van vergeten groenten en tomaten
- Roomsoepje van prei en venkel met rivierkreeftjes
- Tomatenroomsoep met “ballekes”
- Velouté van hoevekip met z’n garnituur
- Aspergesoepje met julienne van ham
- Fluweelsoepje van boschampignons met lookbroodjes
- Vissoepje zoals in Oostende
- Heldere bouillon met fijne groenten
- Roomsoepje van Kampenhouts witlof en witbier
Warme voorgerechten
- Combinatie van Sint-Jacobsnoot , zwarte pens en chorizo
- Normandische tongfilets met hertoginaardappel
- Kabeljauwhaasje met brunoisegroenten in bladerdeeg
- Pasta, rivierkreeftenstaartjes, kreeftensaus en basilicum
- Tongfilets met witlofsnippers en kruidenroom
- Vispannetje met safraansausje en groentesnippers
- “Koninginnehapje” van kip, balletjes, champignons
- Scampistaartjes in roomsausje met champignons en grijze garnaaltjes
- “Vidéeke” met vis , fijne groenten en grijze garnaaltjes
Hoofdschotel vlees & gevogelte
- Eendenborst “à l’orange” met aardappelrosti en seizoengroenten
- Rosbief met groentjes van het seizoen en aardappelkroketjes
- Rolletje van Gandaham, kalkoen en witlof met aardappelrosti en kalfsjus
- Filet pur met duo van sausen en groenten assortiment ( het beste stuk! )
- Lamskroontje met groentepallet en oude mosterd
- Samenspel van parelhoen en witlof met zachte peperroom en seizoengroenten
- Filet pur van het varken met seizoengroentjes, kampernoelies en kroketjes
- Filet van speenvarkentje met seizoengroenten en sjalotsausje
- Kalfsnootje met oesterzwammen en preistoemp
- Warm buffet : keuze van 3 gerechten, met groentekrans en kroketjes
* hoofdschotels van vis- en wild zijn ook verkrijgbaar *
Nagerechten
- “Ne goeie Dame Blanche”; huisgemaakt roomijs, verse chocoladesaus en slagroom
- IJsroombuffet met aangepast garnituur
- Duo van fijn gebak
- “Tarte Tatin” met Engelse room
- Profiterolles met ijsroom, chocoladesaus en advocaat
- Feestgebak in biscuit (min. 20 pers.)
- Dessertbord "TER BUKEN"
- Dessertbuffet (minimum 6 soorten)
- Buffet van kazen
- Korf met inlands- en exotisch fruit (min. 20 pers.)
* Koffie of thee bij het nagerecht *