Feestzaal in een authentieke omgeving

Voor een feestzaal in Boortmeerbeek met charme moet u bij Pletinckx Joeri zijn. Deze is gelegen in een authentieke en kalme setting.

Feestzaal Ter Buken

In Feestzaal Ter Buken is er plaats voor wel 100 man. Tegelijkertijd vertoeft u in eenrustige, unieke omgeving waar de kleinsten naar hartenlust kunnen ravotten. Hier zijn verschillende speelgelegenheden voorzien. Bij mooi weer kan u bovendien een glaasje drinken op hetterras. Dit terwijl de patron in de keuken een heerlijk menu voor u in de keuken in elkaar flanst. Over parking hoeft u zich ook geen zorgen te maken: ruimte genoeg!

Ga zeker eens een bezoekje brengen aan de fotogalerij om zo een eerste indruk te verkrijgen van hun feestverzorging. Tijdens speciale feestdagen bieden zij bovendien culinaire promoties aan, mis dit niet!

Stel alles zelf samen

Een evenement organiseren is niet altijd even makkelijk en daarom maakt Pletinckx Joeri het graag makkelijk voor u. U hoeft zelf niets te kiezen behalve de menu! Daarbovenop kan u alles zelf samenstellen. Van klassieke Belgische gerechten tot meer exotische, originele varianten.

Toch moeilijk om dit zelf kiezen? Bekijk dan de culinaire gerechten, buffetten of culinaire promoties. Onafhankelijk van wat u kiest, Pletinckx Joeri en zijn team zetten altijd hun beste beentje voor in de keuken. Culinair genot gegarandeerd.

Contact

Neem snel contact op voor een reservatie van deze feestzaal. Vergeet ook niet dat Pletinckx in Boortmeerbeek ook traiteurdiensten aanbiedt!